Overview of art works made in 2021

uit 2021 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Balanced

2021

Uit de serie> Human Foodprint. Hier een balanseer act als symbool dat eigenlijk wij het zijn die op dat touw staan te zoeken naar evenwicht  en naar balans in en respect voor de natuur

Cat and Mouse 1 (female) SOLD

2021

De kat staat voor verbinding met jezelf ook wel verwijst hij naar trouw en waakzaamheid. Kat en muis staan voor een ongelijke strijd, tegenstelling tussen sterk en zwak

Cat and Mouse ll Male SOLD

2021

Kat en muis spel als teken van tegenstellingen tussen zwak en sterk.  

Comedia del Arte

2021

 Comedia del Arte is een Italiaanse  improvisatie theaterstijl  van de 16 de tot de 18 de eeuw met serieuze en komische elementen.Er werd veel gebruik gemaakt van maskers. Hier gebruikt als symbool voor de meerdere identiteiten de mens kan aannemen, omdat hij die heeft of omdat hij niet goed weet waar hij voor staat of wie hij wil zijn.

Human Footprint SOLD

2021

Dit is het eerste werk uit de serie Human Foodprint waarin ik het belang duid dat we onderdeel van de natuur zijn en daar niet boven kunnen staan. Respect voor mens en dier gaan hand in hand.

New Beginnings

2021

Dit werk is gemaakt in de lockdown. De opgesloten vogeltjes spreken voor zich, degene die probeerde te ontsnappen aan de angst staan erbuiten. De eieren staan voor hoop en nieuwe start.

Room mates SOLD

2021

Dit was een opdracht voor een klant met twee honden en kippen.

The Promise

2021

Uit de serie > Human Footprint Het ei staat symbool voor geboorte, belofte, nieuwe start , toekomst de kikker staat voor speelsheid, de zwaan voor trouw.

The Traveler SOLD

2021

Uit de serie> Human Footprint waarin mn dieren de hoofdrol spelen. De klok staat symbool voor de tijd die dringt om meer respect voor de natuur te tonen. De slak staat voor traagheid.

Two Faced Butterfly

2021

De vlinder staat symbolisch voor leven dood en wederopstanding, ook wel contactlegger met het hiernamaals. Of dat je een spirituele ontwikkeling doormaakt.Ook hier weer met het gespleten gezicht als symbool voor de twee gezichten die iemand kan tonen.

Two Faced Dove

2021

De duif staat voor vrede, het liefdes oog komt uit de Victoriaanse tijd en werd aan elkaar geschonken als teken van liefde of van rouw * met een traan in het ooghoekje. De twee gezichtsdelen staan voor gespleten persoonlijkheid, Hebben we daar niet allemaal wel eens last van .

Wonderfull concert SOLD

2021

Dit werk is gemaakt in opdracht voor een cd hoes voor klassieke kerst muziek met koor. Het origineel wordt door de opdrachtgever tegen opbod verkocht tijdens een charity event.