Nieuwe werken 2016

uit 2016 tot 2017 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Meisje met aap

2017

Meisje met aapje op schouder onder amandelbloesem

Oeteldonk, het ei van Bosch

2016

Het Bosche Carnaval, Oeteldonk is verbonden met de katolieke kerk. De kleuren van het carnaval in den Bosch zijn samengesteld uit de brabantse vlag( links) en die van het Vaticaan (rechts). Het ei van Jeroen Bosch is hier toegevoegd met een kikker ipv een draak omdat deze samen met de libelle in het wapen van Oeteldonk staan afgebeeld. Het waren symbolen uit het Oude Den Bosch aangezien deze vroeger veel voorkwamen in de moerassen rondom de stad. 

Celebrating life

2016

Dit schilderij staat voor de start van een nieuw jaar 2016 en ik spreek daarmee de hoop uit dat velen hun richting en drive zullen vinden. Viva la Vida. Als je zelf de slingers niet ophangt...!

De jacht

2016

Is de mens altijd op jacht naar een beter bestaan?

De Regenton

2016

Gebaseerd op schilderijen van Jeroen Bosch. De regenton is geinspireerd op het lied van Boudewijn de Groot over Jeroen Bosch, " Het land van Maas en Waal": Speelt het blikken harmonie orkest in een grote regenton.

De Toekomst

2016

Eigen impressie van de velen die op vlucht zijn voor terreur en op zoek gaan naar een toekomst

Flying Lovers Eye

2016

Kikker komt in vol ornaat aanvliegen om geliefde een Lovers Eye te schenken

Het Ei van Bosch

2016

Symbolisch schilderij van het beroemde Bosche Carnaval. Geinspireerd op Jeroen Bosch en de stad Den Bosch. Het samengaan van de katholieke en de brabantse vlag leverde de kleuren voor het Bosche Carnaval. Het ei komt van een schilderij van Jeroen Bosch, de kikker is het symbool van den Bosch.

Spaanse vlag

2016

Spaanse vlag is de naam van deze vlinder.